Створюючи в нашій школі Простір щастя в рамках Хеппі Челенджу, ми вирішили провести й челендж щастя "Це тобі..": учні передаючи один одному фетрове серденько бажали своєму колезі різних приємностей. Це неабияк піднімало настрій і безвідмовно викликало усмішку на обличчі учасників! Друзі, говорімо частіше один одному компліменти та теплі слова!

#HealthySchools ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-05

Друзі, протягом тижня в нашій школі відбувалося багато різноманітних цікавезних інтерактивних занять на тему дружби та протидії булінгу в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів. Ми зібрали їх усіх в одному пості і зараз вам розповімо про них!

Неймовірно пізнавальним був тренінг для учнів 4-А класу з протидії булінгу та формування толерантності. Дітлахи виконували чудові вправи, такі як «Відкриваємо серце одне одному» (на сердечках, вирізаних з паперу, кожен пише своє ім‘я і позитивну рису характеру. Збираємо сердечка в коробочку, читаємо по черзі і віддаємо господарю.), «Ми- ... Читати далі »

Переглядів: 94 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-05

Сьогодні для учнів 7-А класу було проведено екологічний тренінг "Здорова планета - здоровий ти" в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів .
Ми розмовляли про насущні проблеми планети Земля, дивилися документальні відеоролики, дізналися багато цікавезних фактів про нашу планету, а також працювали в групах над питанням збереження екології, після чого обмінювалися думками</div>
<div class=

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-05