Сьогодні ми провели фінальне опитування учнів в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів. Порівнявши результати початкового і фінального опитувань, ми зробили висновок, що наші учні в переважній більшості почали завзято займатися активностями, що допомагають підтримувати ментальне здоров'я і усвідомлюють його важливість. Заходи, що відбувалися в школі до Хеппі Челенджу, школярам дуже сподобалися і вони хочуть, аби подібні активності продовжувалися й надалі. На питання "Чи хотів/ла б ти, щоб твоя школа ще раз взяла участь у програмі Healthy Schools або подібній програмі?" учні стовідсоткового відповіли ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-18

Бадьорий початок дня – це запорука успіху і гарного настрою. І саме фізичні вправи в цьому вам допоможуть.

Сьогодні у нас була спільна ранішня зарядка учнів з вчителями. Це дуже хороший спосіб згуртуванню та зближенню школярів із педагогами, зникненню “бар’єру” між дітьми та дорослими у школі.

#HealthySchools ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-18

Арт-студію "Хобі-клас" оголошуємо відкритою!

Друзі, в рамках Хеппі Челенджу ми відкрили студію творчості, де періодично будемо організовувати різноманітні мистецькі заняття для учнів та вчителів, що сприятимуть не лише зближенню педагогічного та учнівського колективів, а й розвиватиме креативне мислення, розкриватиме таланти! В ролі майстрів виступатимуть наші талановиті педагоги та учні! Сьогодні відбулося перше арт-заняття, котре провела Natasha Varchenko, художниця та педагогиня.

... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-18

Друзі, в рамках Хеппі Челенджу ми розпочали флешмоб теплих уроків. Що це означає, мабуть, запитаєте ви) Теплі, тому що нестандартні, коли на урок дітлахи можуть прийти в піжамці або з улюбленими іграшками, в домашніх капцях чи зі смаколиками. Сьогодні ми провели кілька таких затишних теплих занять, які мають на меті посприяти емоційному зближенню класу з вчителем, а також підсилити почуття приналежності дітей до їх великої шкільної родини.

#HealthySchools ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-18