Як відомо, танець є найдавнішою формою вираження почуттів та емоцій, а як форма спілкування танець з'явився в людському суспільстві набагато раніше мови. Танцювальна терапія використовує довільні хореографічні рухи для вирішення емоційних, душевних і фізичних проблем. Сила танцю здатна не тільки підняти настрій, але і знайти втрачену гармонію у відносинах з оточуючими, з самим собою і своїм тілом.

Сьогодні в нашій школі ми провели перерву танцювальної терапії в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів, адже саме рух краще за все виражає людське "Я" і, роблячи гнучким тіло, ми робимо гнучкою і душу.  ... Читати далі »

Переглядів: 88 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-10

Друзі, розпочався тертій тиждень Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів "Мистецтво емоцій"! 

Усім відомо, що творчий процес відповідає за покращення стану здоров’я особи, поліпшує якість її життя. В арт-терапії все спрямовано на віднаходження себе, особистісне зростання, зосереджуючись на емоціях, почуттях і стосунках з іншими. Саме тому нашою першою активністю стала незвичайна арт-терапія - театротерапія.

Учні 8-А та 8-Б класів відвідали  ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-10