Як відомо, гра - найулюбленіша форма роботи для дітей, особливо молодшого шкільного віку. В рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів ми провели ігрову терапію під час перерви для учнів 1-4 класів, котра є неабияк корисною, тому що вчить дружньому спілкуванню, порозумінню, знижує напруження та формує певні моральні принципи. Завдяки ігровій терапії дитина привчається сміливо висловлювати свою думку та самостійно приймати рішення.

... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-11

Арт-терапія - це "лікування" без медикаментів. Через малюнок або інший вид творчої діяльності дитина може «виплеснути» негативні емоції та поділитися позитивними.

Сьогодні в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів для наших учнів було проведено майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки як один із видів арт-терапії. Такий процес допомагає активізувати внутрішній ресурс, гармонізувати духовне та фізичне Я. Лялька-мотанка допомагає розвинути образне мислення, пам'ять, врегулювати емоційну сферу, сформувати позитивні установки.

Щиро вдячні майстрині  ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-11