Друзі, в нашій школі відбулося заняття для учнів 5-А та 5-Б класів з асоціативних малюнків ізотерапії, які проявляють уяву дітей і відображають їхній емоційний стан. </div>
<div class=

Переглядів: 61 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-12

Друзі, певні, ви погодитесь з нами, що малюючи, можна висловити і оцінити свої думки, почуття і емоції, відчути і зрозуміти себе, зануритися в інший світ і навчитися сприймати реальність набагато ширше, у всій його повноті і яскравості. Такі творчі акти називаються ізотерапією, що є традиційним напрямком арт-терапії. Для дітей малювання – один із шляхів, який веде до розвитку моторики рук, допомагає більш повно сприймати кольори і відтінки, розвиває фантазію, тренує пам'ять. Малювання допомагає розслабитися, зняти емоційне навантаження і стрес.

В рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів для учнів 7-А та ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-12

Друзі, чи знали ви, що музикотерапія - це один із найбільш безпечних і доступних способів лікування і запобігання багатьом захворюванням? Правильно підібрана музика здатна поліпшити обмін речовин, привести в норму ритм дихання, тиск, пульс і в цілому зробити благотворний вплив на весь організм. Однак, музикотерапія є цілющою й для ментального здоров'я малечі.

Дитячий організм більш чутливий до всіх видів впливів і класична чи інструментальна музика є невід'ємним засобом, що здатен зробити дитину здоровішою.

В ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів ми зібрал ... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-12

Всі діти люблять грати. Лялька для дитини є партнером у спілкуванні. Граючи з нею, дитина формує моделі поведінки, програє різні ролі, дає вихід емоціям.

Лялькотерапія є ефективним засобом корекції поведінкових недоліків: підвищеної сором'язливості, агресивності та впертості, конфліктності. Заняття з лялькотерапії допомогають дітям здобувати комунікативні навички та формувати навички поведінки. В рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів дітлахи ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини сьогодні принесли до школи свої улюблені іграшки і протягом дня бавилися ними з друзями.

... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-12