Друзі, сьогодні в нашій школі майстриня та керівник гуртка з Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства Тетяна Олексіївна провела майстер-клас із виготовлення ангеликів. Було захоплююче!</div>
<div class=

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-04

Друзі, сьогодні ми розповімо вам про кількох талановитих учнів в рубриці #Школа_має_таланти 

В нашій школі навчається спортивна і творча дівчинка на ім'я Вікторія Лебедь (8-Б клас). Учениця розповідає: "Основним моїм заняттям є плавання, котрим займаюся близько 8 років. Зараз у мене не минає й дня без тренування і я досягаю чималих успіхів. На заняттях з плавання чи змаганнях я завжди прикладаю максимум зусиль, аби покращити свої результати та отримати призові місця. На даний момент у мене більше 100 медалей та перший дорослий розря ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-04

Земля – колиска людства. Вона носить на собі океани, хмари та їхні тіні, розкривається джерелами, пускає в небеса птахів, вбирає в себе всі сніги й дощі, дає всьому життя. Наш обов'язок - берегти її, саме тому сьогодні в нашій школі відбувся екологічний флешмоб листівок «Я обіцяю…» в рамках Хеппі челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів. Учні 5-х та 6-х класів підтримали активність та підготували безліч крутезних листівок, описавши в них те, що вони готові зробити для того, аби наша планета лишалася квітучою та красивою. 

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-04

ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини - школа не лише щасливий дітей, а й неймовірно талановитих та спортивних!

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про Владислава Груб'яка, учня 1-Б класу, котрий активно займається брейк-дансом та джиу-джитсу.

Брейком Влад займається вже понад 2 роки в танцювальній школі Iron City. Хлопець неодноразово успішно брав участь в танцювальних конкурсах та батлах.

Також Владислав протягом 2 років займається Джиу-джитсу і вже встиг отримати кілька перемог! Учень брав участь в Чемпіонаті Волинської області серед юнаків, де виборов 3 місце. А за найкращу техніку у Дитячо-юнацькому турнірі серед дітей отримав 1 місце та кубок!

Владиславу дуже подобаються ці види спорту і він планує активно розвиватись в даних сферах. Бажаємо успіхів та чекаємо на наступні перемоги!

... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-04