11:37 AM
Заняття з арт-техніками для учнів 6-А та 6-Б класів

Друзі, в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів нашим шкільним психологом Інною Борисівною було проведено цікавезні заняття з арт-техніками для учнів 6-А та 6-Б класів.

Перший тренінг "Спільний малюнок", спрямований на зменшення негативної емоційної напруги в учнівському колективі, згуртування його та створення позитивної взаємної підтримки.
Завдання: На дошці, учні, по черзі, додаючи окремі деталі створюють спільний малюнок. Далі аналізують його: що в результаті вийшло, що подобається, а що ні, як можна назвати малюнок. Якщо малюнок викликає неоднозначні відгуки - створюють новий малюнок. Ця методика навчає краще розуміти, чути, бачити один одного. Досягаючи позитивного спільного малюнка учні стають більш терплячими та уважними.

Друге заняття. Використовуючи техніку "Моє щастя" учні, після обговорення,що для них означає щастя, виконали малюнки свого щастя в одному з обраних кольорів. Далі назвали свої малюнки та склали міні твори (або казки) стосовно власного щастя. Дана методика змусила задуматися над тим,що є щастям, переглянути свої почуття, але це допомогло краще зрозуміти себе і викликало хвилю позитиву та радості.

Лялькотерапію провели у мікрогрупі, застосовуючи фантазію, уяву та емоції, які хвилюють. Створювали, за допомогою ляльок, казкові пригоди, виплескували емоції. Під кінець учасники були щасливими, переповнені позитивними емоціями.

#HealthySchools#Тиждень3#Тиждень3_Мистецтво_емоцій

 

                       Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 73 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0