2:17 PM
Сімейний флешмоб

#Сімейний_флешмоб

В рамках Хеппі Челенджу від Спільнота Healthy Schools ми придумали активність, яка б посприяла емоційному зближенню сім’ї та кращому розумінню одне одного - сімейного флешмобу, суть котрого полягала в тому, аби родиною провести разом час (вечеря, перегляд фільму чи інша спільна активність), зробити фото та написати свої враження.

З нами вирішила поділитися своїм дозвіллям сім'я Марти Мураш (4-А клас): "Сьогодні вихідний і ми вирішили приготувати піцу! Марта майже все робила сама-мамина помічниця. Ми смачно повечеряли і пішли разом дивитись кіно!!!". А ще родина Мурашів відвідала виставку екзотичних риб і поділилися з нами відеороликом.

#HealthySchools#Тиждень4#Тиждень4_Велика_родина

Марія Сидорчук (4-А клас) вирішила приготувати для свої сім'ї смачнющі тортики! Після чого усі зібралися на вечірнє чаювання з солодким, де родина розмовляла на різноманітні теми, було неймовірно весело та цікаво.

Окрім цього, Марійка поділилися з нами відеороликами і фото своєї родини та їхнього спільного дозвілля.

#HealthySchools#Тиждень4#Тиждень4_Велика_родина

Сім'я Олександри Сухарєвої (6-А клас) спільно складали велетенські пазли. Було дуууже цікаво!

#HealthySchools#Тиждень4#Тиждень4_Велика_родина

Сім'я Аріанни Бернацької (8-А клас) теж взяли участь у Сімейному флешмобі.

Ось що Аріанна розповідає про цей день: "В моїй школі проводиться сімейний флешмоб , в якому основна ціль була повести час зі своєю сім'єю, і ми вирішили взяти в цьому участь.

У нашому сучасному світі просто неможливо жити без телебачення. Завдяки йому ми дізнаємося новини, цікаві події в країні і світі, дивимося фільми. Саме на кінофільмах хотілося б зупинитися.

Ми вирішили переглянути фільм "містер і місіс Сміт"

Джон і Джейн — звичайна, нічим не примітна подружня пара з передмістя, яка веде таке саме сіре, непримітне життя. Вони одружені не так довго, проте вже стомлені своїм шлюбом. Їм здається, що вони знають одне про одного все. Проте, виявляється, що кожен із них приховує дещо.

У цьому вони знаходять нове джерело пожвавлення їхнього млявого життя. Відтепер усі їхні вчинки ведуть до останнього вирішального акту: показати свою неперевершену майстерність і вирішити для себе, чи потрібні вони одне одному.

Відтепер це мій улюблений фільм, який я можу дивитися по кілька разів. Він ніколи мені не набридне, а драйвовий настрій подарує обов'язково. Я всім моїм друзям раджу подивитися саме їх, а ще краще переглядати їх разом, так набагато цікавіше. Можна обговорити ситуації і повеселитися.

Також паралельно переглядаючи фільм, ми грали у більярд , було весело та цікаво.

Ми провели наш час в сімейному кружку із задоволенням!)".

#HealthySchools#Тиждень4#Тиждень4_Велика_родина

Сім'я Володі Троцюка (4-А клас) гарно провели спільне дозвілля. Хлопчик приготував для своїх батьків варенички, після чого всі смачно повечеряли.

#HealthySchools#Тиждень4#Тиждень4_Велика_родина

 

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0