11:45 AM
Арт-проєкт

Друзі, одним із завдань Тижня 3 - Мистецтво емоцій Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів було створити арт-проєкт, покликаний надихнути людей висловлювати свої емоції та не тримати їх в собі, або бути уважнішими до емоцій інших.

Ми створили відеоролик, в якому показали різноманітний світ емоцій та почуттів: почуття любові людини до Батьківщини, матері до дитини, почуття радості від здійснення необхідної для інших людей і одночасно важкої роботи та ін, а також переглянувши даний арт-проєкт, ви зможете зрозуміти, які ж емоції викликає в дитини той чи інший вірш, адже здавна відомо, що поезія гармонізує душу людини і внутрішній простір. Всі напевно помічали, якесь натхнення і легкість душі, читаючи вірші улюблених авторів, яке глибоке враження справляють думки, виражені в поетичній формі.

К.Д.Ушинський у книзі "Людина як предмет виховання" писав: "Ніщо — ні слова, ні думки, ні навіть вчинки наші не виражають так ясно і правильно нас самих і наше ставлення до світу, як наші почуття; у них відчувається не характер кожної думки, не окремого рішення, а всього змісту душі нашої та її ладу. У думках наших ми можемо самі себе обманювати, але почуття наші скажуть нам, що ми таке: не те, чим ми хот бути, але те, що ми таке насправді".

Яким би прагматичним не було наше сьогодення – існують речі, які здатні підняти нам настрій і викликати велику порцію позитивних емоцій. Наприклад, тільки усмішка з'являється на устах, коли бачиш дитину, яка читає або розповідає вірші.

Отож, переглядайте відеоролик нашого арт-проєкту та розвивайте власну емоційно-почуттєву сферу!

#HealthySchools#Тиждень3#Тиждень3_Мистецтво_емоцій

Переглядів: 68 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0