Сьогодні до чемних учнів 3-А, 3-Б, 4-А та 4-Б класів завітали Дідусь Мороз з Снігуронькою та Гномиком!

Дітлахи увесь рік були слухняними, допомагали батькам та робили багато добрих справ, тому чарівні гості завітали не з пустими руками - усі учні отримали чудові смаколики і не лише учні, а й Дідусь Мороз, Снігуронька та Гномик поласували смачними цукерочками, які для них підготувала малеча.

 

                         Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-30

Друзі, а ви вже підготували подарунки рідним та друзям на свята?

Ми - так! Навіть сьогодні встигли обмінятися ними, тому що в нашій школі відбулася гра "Таємний Санта" (новорічний обмін подарунками).

В цій грі ви ніби стаєте чарівником, Санта Клаусом або Дідом Морозом, який виконує бажання інших. При цьому ви самі теж отримуєте подарунок, однак що всередині і від кого - сюрприз.

 

                         Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-30

Сьогодні кожен, хто переступав поріг нашої школи, чув приємні вітання із прийдешніми святами та отримав значки в стилі Нового року!

Також учні крокували по школі в піжамках, а дехто прихопив з собою навіть пледик, аби було ще затишніше сидіти на уроках в цей передсвятковий день.

Не можемо оминути увагою і наших супер- танців.

 

                 Piccy.info - Free Image Hosting

... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-30

Педагогічний колектив ЗОШ І-ІІІ ст. с. Липини щиро вітає усіх з прийдешніми Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Від усього серця бажаємо, щоб Новий рік увійшов у ваші оселі з добром і радістю, злагодою і достатком, з надією і натхненням для нових здобутків!

Нехай ці радісні зимові свята, як і всі дні наступного року, будуть щедрими на доброту та любов, взаєморозуміння і повагу, а Різдвяна Зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії та впевненості у здійсненні усіх ваших найзаповітніших бажань та задумів.

Переглядів: 81 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-30

Що ж, друзі, поспішаємо до вас з рубрикою #Талановиті_вчителі !

Сьогодні ми вирішили розповісти вам про дуже талановиту педагогиню - Софію Лерівну Гварамію, котра викладає в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини англійську мову.

Софія Лерівна обожнює вивчати мови, однак своїм фахом обрала іноземну філологію зовсім не тому.. історією про це ми згодом з вами поділимося!
Педагогиня також є тренером з вивчення англійської мови у Vip bees, де не лише навчає учнів, а й веде спеціальну рубрику, в котрій ділиться з читачами різноманітн ... Читати далі »

Переглядів: 101 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-30