Учні нашої школи Савчук Саша, Мартинюк Роман, Борис Дарія, Гуляр Віталіна, Сирота Олександра, Бернацька Аріанна взяли участь у Всеукраїнському екоконкурсі творчих робіт «Моя хата не скраю», який проводився Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща".

Бернацька Аріанна (8-А) та Савчук Олександр (6-А) зайняли І місце і нагороджені цінними подарунками. Вітаємо переможців та учасників! Так тримати!

 

                                ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-18

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Чудотворця своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе добро. 

В переддень свята до учнів ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини навідався довгоочікуваний гість - Святий Миколай. Дітки, як звично, згадували усі свої добрі та погані вчинки і тут варто додати, що в учнів нашої школи гарних справ дужеее багато! На тижні школярі передали смаколики діткам з Волинської обласної психіатричної лікарні, також підготували чудові подаруночки для діток-сиріт, напівсиріт, з інвалідністю та діток воїнів АТО. 
Пишаємося нашими учнями! Пишається ними і Святий Миколай, тому подарував багатьом дітлахам чудові презентики! Побажав усім гарного настрою, веселих свят та незабутніх зимових канікул. Радості малечі не було меж, самі переконайтеся, переглянувши фото.

Друзі, чи знали ви, що за легендою, Святий Мико ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-18

Друзі, ловіть кілька чудових кадрів, де учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини в святковому дрес-коді. Погляньте, якими красунчиками ми були!

Новорічна музика на перервах, красива фотозона, чудово оздоблені класи, святковий одяг - ось як ми створюємо різдвяно-новорічну атмосферу в школі та піднімаємо настрій собі та іншим!

 

              Piccy.info - Free Image Hosting                          & ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-18