1:31 PM
День Святого Миколая

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Чудотворця своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе добро. 

В переддень свята до учнів ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини навідався довгоочікуваний гість - Святий Миколай. Дітки, як звично, згадували усі свої добрі та погані вчинки і тут варто додати, що в учнів нашої школи гарних справ дужеее багато! На тижні школярі передали смаколики діткам з Волинської обласної психіатричної лікарні, також підготували чудові подаруночки для діток-сиріт, напівсиріт, з інвалідністю та діток воїнів АТО. 
Пишаємося нашими учнями! Пишається ними і Святий Миколай, тому подарував багатьом дітлахам чудові презентики! Побажав усім гарного настрою, веселих свят та незабутніх зимових канікул. Радості малечі не було меж, самі переконайтеся, переглянувши фото.

Друзі, чи знали ви, що за легендою, Святий Миколай був покровителем не тільки дітей, а й мандрівників? Православна гілка християнства це свято відзначає 19 грудня, а в католицька трохи раніше – 6 грудня (католики всі свята з постійними датами святкують на 13 днів раніше, враховуючи різницю між юліанським і григоріанським календарем).

Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!

 

                        Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0