Сьогодні інспектори відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області Роман Ткачук та Ольга Шмігель провели профілактичне заняття з учнями 5-А класу на тему "Безпека на дорозі".

Лекція була пізнавальною, наповненою яскравими прикладами, тому дітлахам було дуже цікаво. Хлопчики та дівчатка задавали інспекторам різноманітні питання, з цікавістю слухали усе, що розповідали поліцейські, а на кінець уроку отримали корисні подаруночки - флікери! 

Учні були настільки захоплені нашими сьогоднішніми гостями, що значну частину перерви не відпускали їх, задаючи питання та роблячи спільні фото.

 

     Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 83 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-15

До Дня Нобеля в нашій школі було визначено 3 класні колективи (серед учнів 5-11 класів), які брали найбільш активну участь у різноманітних конкурсах, акціях, виставках та флешмобах, що проводилися в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини в І семестрі. Ними стали учні 5-А (І місце), 5-Б (ІІ місце) та 6-А (ІІІ місце) класів. Вітаємо!

Пишаємося, що такі дітлахи навчаються в нашій школі.

 

             Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-15

Друзі, не секрет, що учні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Липини дуже активні в шкільному житті! Однак, ми вирішили знайти серед них найактивнішого та присвоїти йому звання "Лідер 2020".

Отож, проаналізувавши роботу учнів в І семестрі ми дійшли висновку, що найактивнішим учнем виявився Артем Лучко (5-А клас)! Наші вітання!

Також Артем переміг у конкурсі віршів "Найказковіша новорічна історія". Ось його творіння:

Новорічне диво!

Зимове свято йде у гості і ми поринемо у казку всі,
Де і малята і дорослі чекають дива звідсуль.
Чекаємо ми снігу, подарунків, гостей веселих, запальних,
Вогнів яскравих і ялинки.
І гучно крикнем: ДІД МОРОЗ!
І прийде він та із торбини дістане гарне нам життя:
Де мир настане в УКРАЇНІ,
Міцне здоров'я і краса.
Прокинусь зранку і почую, що карантину вже нема,
І вірус відлетів далеко і вороття йому катма.
Та запанує лад у всьому ... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-15

А ось переможці конкурсу "Найкращий костюм героя з фільму "Гаррі Поттер"": Саша Порадюк (6-Б клас), Максим Савич (4-А клас) та Адріана Королюк (5-А клас).

Вітаємо!

Безсумнівно, усі учасники були в неймовірно чудових костюмах! Тішимося активності та ентузіазму наших учнів!

Переглядів: 85 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-15

Друзі, ви щодня бачите результати роботи шкільного парламенту, котрі роблять усе, аби наша школа була сучасною, яскравою та цікавою!

Та чи добре ви знаєте тих людей, що займають керівні посади в шкільному парламенті? Отож, цього тижня ми познайомимо вас ближче!

Президентом школи (голова АУМ "СВІТ") ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини є Даша Петрук, котра навчається в 10 класі і вже третій рік поспіль займає цей відповідальний пост. Дівчина наділена чудовими лідерськими якостями, активна, відкрита до діалогу та ініціативна!

Наш президент школи є головою учнівського колективу і виступає від його імені. Головним його завданням є згуртування як учасників АУМ "СВІТ", так і всіх учнів школи.

Dashunia Petruk розповідає про себе: "Я не люблю сидіти на місці, тому кожного разу намагаюся придумати щось цікаве. Ось уже десятий рік ходжу на хореографію та вокал. Не уявляю свого життя без подорожей і нови ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-15