Друзі, розповімо вам про ще кількох наших шкільних парламентарів. Настя Примак (8-Б клас) є головою центру "Спортивно-оздоровчий". Дівчинка дуже активна і здібна учениця, яка не може стояти осторонь шкільного життя і робить максимум, аби зробити нашу школою ще цікавішою.

Настя розповідає про себе: "Я не люблю сидіти на місці, тому постійно вигадую щось нове. В мене є багато захоплень, але улюблене - бісероплетіння. А ще я дуже люблю танцювати.

В майбутньому планую стати дизайнером, тому що я обожнюю малювати та робити різноманітні поробки."

... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-24

Друзі, пам'ятаєте ми розповідали вам в рубриці #Школа_має_таланти про талановиту ученицю нашої школи Христину Васильчук (10 клас)?

Однак, дівчинка не лише талановита, а й дуже активна в шкільному житті, тому займає посаду голови центру АУМ "СВІТ" "Інформаційний".

Христинка розповідає: "Можливо з читачів мене хтось уже знає, але чи впевнені ви, що я ще не змінилася?

Пошук чогось нового - це головне у моєму житті, тому я часто змінюю сфери діяльності і стараюся прагнути до нових знань, але ось уже декіль ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-24

В сьогоднішній рубриці #Школа_має_таланти ми хочемо розповісти вам про талановиту першокласницю Христинку Шубу.

Дівчинка дуже старанна і здібна до навчання, але не лише в науці досягає гарних результатів! Христина активно займається гімнастикою і попри свій вік встигла здобути перемогу у першості школи гімнастики "Принцеса".

З раннього віку Христинка "не випускає ручку із рук" - дуже любить малювати! Більшість вільного часу вона присвячує саме цьому заняттю.

Тішимося, що така розумничка навчається в нашій школі і віримо, що Христинка обов'язково досягне найкращих результатів в навчанні та гімнастиці!

 

                Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-24