З метою формування в учнів компетентнісного підходу до навчання та виховання учнів, інтересу до вивчення хімії, біології, географії та поглиблення екологічних знань, вироблення вмінь практично застосовувати здобуті знання на практиці, розкривати їх значення в житті людини, виховання дбайливого ставлення до природи, сприяння екологічному вихованню учнів, свідомому ставленню ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-02

Наші шкільні дітлахи (1-6 класи) долучилися до адвент-челенджу "19 добрих справ для Святого Миколая".

Щодня вони виконуватимуть цікавезні завдання, які підніматимуть настрій, створюватимуть святкову атмосферу та, безперечно, позитивно впливатимуть на дружність класу!

Ну що ж, друзі, вперед виконувати чудові завданнячка!

 

             Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 73 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-02

Завжди приємно отримувати подарунки. Але, погодьтеся, не менш приємно і дарувати, адже краща нагорода для нас — щирий захват приятеля, викликаний отриманим презентом, саме тому гра "Таємний друг" особливо полюбилася нашим школярам.

Сьогодні в неї зіграли учні 1-4 класів. Повні захоплення та радості дітлахи таємно готували подаруночки своїм шкільним приятелям протягом понеділка та вівторка, а сьогодні прийшов час віддавати їх адресатам. Погляньте на ці чудові фото!

 

               Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-02

Сьогоднішня рубрика #Талановиті_вчителі буде трішки нестандартною. Ми розповімо вам про випускницю нашої школи, котра зараз працює секретарем-діловодом в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини, Анну Павлівну Комар.

Ще з дитинства хобі Ані - танці. Сучасними танцями вона займається з 9 років. З 13-ти почала активно цікавитися бальними, але сучасних не покинула, навіть попри те, що це її танцювальне хобі займало увесь вільний час! Анна Павлівна брала участь у різноманітних конкурсах, де займала, зазвичай, тільки призові місця.

Закінчивши ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини з золотою медаллю, Аня вступила до вищого навчального закладу, але й там не покинула свою улюблену справу, вступивши в ряди університетських черлідерок, де ділилася своїм танцювальним досвідом, котрий здобула за рік навчання в британських університетах. Однак, на цьому наш секретар-діловод не зупинилася і вступила до модельного агенства, котре успішно закінчила.

Анна Павлівна зізнається, що не уявляє свого життя без танц ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-02

Учні нашої школи люблять брати участь у різноманітних конкурсах, іграх, змаганнях.

Для 9 класу 01.12.20 Шинкарук Оксана Миколаївна провела правову вікторину. У ній брали участь дві команди (сьогодні дівчата змагалися з хлопцями ). Учасники успішно справилися із завданнями таких конкурсів: «Візитка», «Інтелектуальний штурм», «Загадковий предмет», «Шаради»,«Правове рівняння», «Нумо, капітани».

Найактивнішими учасниками були: Царік Альбіна, Герасимюк Альбіна, Путінцева Влада, Крисько Юля, Гуляр Андрій, Шолотюк Олександр.

Журі у складі Марчука С.Ф., Сятковської А.М., Філонової Н.А та Копилець К.Л. справедливо віддало перемогу команді дівчат (хоча хлопці склали їм гідну конкуренцію).

 

            Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 101 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-02