9:46 AM
Талановиті вчителі: Софія Лерівна Гварамія

Що ж, друзі, поспішаємо до вас з рубрикою #Талановиті_вчителі !

Сьогодні ми вирішили розповісти вам про дуже талановиту педагогиню - Софію Лерівну Гварамію, котра викладає в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини англійську мову.

Софія Лерівна обожнює вивчати мови, однак своїм фахом обрала іноземну філологію зовсім не тому.. історією про це ми згодом з вами поділимося!
Педагогиня також є тренером з вивчення англійської мови у Vip bees, де не лише навчає учнів, а й веде спеціальну рубрику, в котрій ділиться з читачами різноманітними корисними порадами з вивчення мов.

Софія Лерівна захоплюється малюванням. Її малюнки можуть поконкурувати з роботами професійних художників, хоча вона ніколи не навчалася в жодній художній школі. Уявляєте? Погляньте фото під постом і ви будете так само вражені, як і ми.

У списку захоплень педагогині є навіть кулінарія, а саме виготовлення різноманітних смаколиків та оздоблення їх.

Також Пані Софія не уявляє свого життя без подорожей. На сьогодні вона відвідала багато прекрасних міст України, а також встигла побувати в Німеччині, Угорщині, Чехії, Австрії та Грузії. На цьому список відкритих країн не завершується, Софія Лерівна планує відвідати Південну Корею, бо в підлітковому віці особливо захоплювалася нею.

Софія обожнює свою роботу вчителя та встигає займатися власним саморозвиктом. Тішимося, що такий педагог працює в нашій школі!

 

                 Piccy.info - Free Image Hosting

                 Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 102 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0