12:04 PM
Парламент школи: Олександра Сирота

Продовжуємо нашу рубрику #Парламент_школи .

Знайомтесь! Олександра Сирота, учениця 8-А класу очолює центр АУМ "СВІТ" "Барвінкова країна", метою котрого є робота з учнями початкової ланки. Дівчинка успішно справляється з усіма своїми обов'язками: успішна не лише в парламентській роботі, а й у навчанні. Пишаємося нею!

Саша розповідає про себе: "Мені 13 років, я учениця та староста 8-А класу. Мій вік - це період для розвитку та вдосконалення себе. Я полюбляю слухати музику, малювати та подорожувати, читати пригодницькі, фантастичні романи. Адже, читання книг - це збагачення духовної скарбниці.

Але понад усе я люблю кулінарію. Мені дуже подобається куховарити, тому я хочу розвивати себе у цій сфері. Раніше я навіть не підозрювала, що від приготування їжі отримуватиму величезне задоволення. Оскільки намагаюся удосконалити себе у навчанні, тому й приділяю цьому більше часу та зусиль.

Навколишній світ різноманітний, загадковий та чудовий. Так багато хочеться пізнати за своє життя, навчитися цікавих речей. Отже, мої захоплення та діяльність з плином часу змінюються, щось залишається в минулому, а далі, чекає ще багато цікавого. І на чому я спинюся, ще не знаю, адже, людина змінюється, розвивається і змінюються її інтереси.

Особливість моя полягає у тому, що я дуже терпляча до справи, яка мені подобається. Тому можу витратити на це цілий день та всі свої зусилля.

В майбутньому я планую багато ідей для життя школи і сподіваюся що вони вам сподобаються".

 

             Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 82 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0