Друзі, в сьогоднішній рубриці #Школа_має_таланти ми хочемо розповісти вам про дуже розумну, активну та талановиту ученицю нашої школи - Каріну Осман (10 клас). В грудні ми розповідали про її діяльність в АУМ "СВІТ", а сьогодні розповімо про захоплення, а їх у дівчинки чимало!

Каріна чудово грає на гітарі і обожнює цю справу! Розповідає: "Я завжди мріяла грати як бас-гітаристи, котрими захоплювалась. Ця заповітна мрія збулася, коли мені подарували власну гітару і я близько року поступово навчалася гри, виконуючи пісні, які дуже подобалися. ... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-19

Друзі, днями у світі відзначали Міжнародний день дітей, що хворі на рак (International Childhood Cancer Day). Наша школа не змогла пройти осторонь цієї події, тому було організовано Благодійний ярмарокна котрому дітлахи продавали солодощі та фрукти, аби виручені кошти переслати на рахунки благодійного фонду, який надає допомогу онкохворим дітям і їхнім сім'ям в Україні Таблеточки.

Для ярмарки наші учні разом з батьками та класними керівниками не лише закупили цукерки, шоколадки та інші смаколики, а й самостійно пекли капкейки, печиво та піцу, які були ретельно запаковані. Вражені такою завзятістю і бажанням допомогти! Віримо і молимося, ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-19

... Пробач, що покинув тебе і віддав перевагу іншій. Пробач, що любов розірвала мені серце, і я обрав її, цю вічно юну красуню з таким щемким іменем Україна. Уся Небесна Сотня обрала Україну. Ми всі назавжди лишилися на зимовій бруківці, щоб для неї настала нова весна. (Марко Рудневич "Я з Небесної Сотні")

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Саме в ці дні протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку - загинуло найбільше активістів Майдану.

Сьогодні в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини ми вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні, була організована виставка, горіли лампадки, діти могли ознайомитися з основною інформацією Революції Гідності з тематичного лепбуку, також школярі виготовли білосніжних ангелів з паперу та розмістили їх на ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-19