А що це у нас тут було? Тааак, супер майстер-клас з виготовлення сережок з бісеру

Цю чудову майстерку провела Настя Примак, учениця 8-Б класу, котра давно займається бісероплетінням і навіть встигла продати чимало чудових прикрас, зроблених власними руками. Сьогодні вона вирішила поділитися своїми уміннями та досвідом з учасниками майстер-класу. Відвідали майстерку не лише учні нашої школи, а й вчителі, котрі з радістю виготовляли собі новенькі аксесуари! Усі були дуже задоволені і додому покрокували з неймовірно красивими сережками!

 

                    Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-04

Талант – це унікальний дар, це уміння робити щось з особливою майстерністю, філігранно, краще від інших. Ні для кого не таємниця, що в нашій школі дуже багато обдарованих дітей. 

Сьогодні ми познайомимо вас з талановитим і неймовірно завзятим учнем на ім'я Влад Мушка, що навчається в 6-Б класі. #Школа_має_таланти

З раннього дитинства хлопець любить щось створювати своїми руками. Спочатку це були конструктори різного виду, інколи складав лего за схемами, а згодом припало до душі щось створювати виключно своє за допомогою ліплен ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-04

Друзі, ви знаєте, що наші учні - справжні кіногурмани, саме тому деякі з них підготували рекламні постери своїх улюблених мільтфільмів та фільмів, аби заохотити й інших школярів переглянути ці чудові стрічки. А деякі сміливці вирішили відчути себе в ролі маркетологів, тому розробили рекламні пости речей! Тішимося креативності наших школярів.

 

                   Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-04

Казка – чарівний світ, де живуть фантастичні герої, з якими весь час трапляються веселі пригоди. 

Дітлахи обожнюють читати казки, а деякі наші учні - писати! Ось наприклад, Поліна Стельмащук (3-Б) написала казку "Чарівний пензлик" і намалювала до неї чудову ілюстрацію. Єва Янчук, Еріка Романюк (4-А), а також учні 2-А класу намалювали красиві малюночки до своїх улюблених казочок! 

Ловіть фотозвіт!

 

                Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-04