Друзі, в сьогоднішній рубриці #Школа_має_таланти ми вирішили познайомити вас з талановитою та спортивною ученицею нашої школи на ім'я Адріана Королюк, котра навчається в 5-А класі.

Дівчинка більше п'яти років займається спортивною акробатикою і досягає неабияких успіхів. Хоча змагання відбуваються не дуже часто, однак Адріані вдалося вибороти медаль, з чого ми дуже пишаємося! 

Також наша учениця займається танцями, розповідає, що саме в школі акробатики та на танцях їй вдалося віднайти чудових друзів. Особливо цікаво Аді займатися в двій ... Читати далі »

Переглядів: 64 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-11


До уваги батьків та учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Липини !
У звʼязку з  погодними  умовами, погіршенням доїзду та  на підставі рішення педагогічної ради від 11.02.2021р. в закладі 12 лютого 2021 року навчальні заняття будуть проводитись дистанційно (згідно розкладу).
                               

Дирекція

Переглядів: 68 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-11

10 лютого в нашій школі відбувся майстер-клас з виготовлення валентинок серед учнів початкової ланки, яку провела Natasha Varchenko.

Цього дня уся малеча, котра відвідала майстерку, відчула атмосферу підготовки до свята - Дня святого Валентина. Усі дітлахи старанно виготовляли вітальні листівки-ведмедики, адже кожному приємно зробити "валентинку" для дорогої людини своїми руками.

Разом ми створили не тільки гарні та креативні валентинки, але і подарували один одному гарний настрій та позитивні емоції! Перегляньте фото та переконайтеся в цьому самі.

 

            & ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-11

Друзі, Купідончик вже відвідав вашу школу? Нашу - так! Перегляньте фотозвіт та переконайтеся, що в святковій пошті ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини працюють найкрасивіші Ангелки любові. Вони старанно збирали валентинки до «Скриньки кохання» та подарунки для "Таємного Валентина", та вже зовсім скоро адресати отримають послання та презентики від таємних прихильників чи друзів.

 

                   Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-11