Сьогодні в нашій школі відбувся оригінальний майстер-клас "Малюнок кавою" від Катерини Леонідівни Копилець, котрий відвідали не лише учні, а й вчителі.

Техніка малювання кавою є порівняно нескладною, матеріал для творчості дуже цікавий, а малюнки в результаті вийшли надзвичайно легкими і світлими! Хоч працюючи з кавою, ми використовували один лише коричневий колір, зате відтінків у нього просто безліч: від ніжно-кремового до темно-каштанового. Отож, сьогодні ми не лише релаксували малюючи, а й насолоджувалися справжньою арома-терапією.

 

Переглядів: 70 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-25

Друзі, усі ми чудово знаємо, що таке психічне здоров'я і наскільки воно важливе. Та чи кожен з нас може виділити основні компоненти психічного здоров'я, що є запорукою його збереженню? І чи можемо ми з легкістю виділити типові ознаки булінгу та те, хто і як відповідатиме перед законом за цькування?

Сьогодні ми роздали учням та вчителям нашої школи пам'ятки, в яких детально описані відповіді на усі вище перелічені запитання. Впевнені, що таке інформування є неябияк важливим. Окрім цього, нагадуємо, що в школі на постійній основі діє скринька довіри, де кожен може написати те, що його хвилює, а психолог та соціальний педагог нашого навчального закладу надасть якомога якіснішу консультацію та допомогу.

... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-25

За вiкном вже майже весна, тому наші дітлахи надихнувшись настроєм передчуття тепла, створювали неймовірної краси паперові квіти на майстер-класі від Наталії Олександрівни Курносової!

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-02-25