5:51 PM
Школа має таланти: Адріана Королюк

Друзі, в сьогоднішній рубриці #Школа_має_таланти ми вирішили познайомити вас з талановитою та спортивною ученицею нашої школи на ім'я Адріана Королюк, котра навчається в 5-А класі.

Дівчинка більше п'яти років займається спортивною акробатикою і досягає неабияких успіхів. Хоча змагання відбуваються не дуже часто, однак Адріані вдалося вибороти медаль, з чого ми дуже пишаємося! 

Також наша учениця займається танцями, розповідає, що саме в школі акробатики та на танцях їй вдалося віднайти чудових друзів. Особливо цікаво Аді займатися в двійці або трійці, тобто робити різноманітні акробатичні елементи вдвох або втрьох.

Однак таланти дівчинки не лише в спортивній сфері, а й у творчій, як наприклад, малювання. Адріана не проводить і дня, не тримаючи в руках знарядь для створення різноманітних чудових образів чи пейзажів на папері.

В подальшому Адріана мріє стати майстром спорту та художницею, саме тому з ранніх років активно розвивається в цих сферах і впевнено крокує до своєї мети! Бажаємо Аді успіхів та натхнення! Пишаємося!

 

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 65 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0