1:56 PM
Школа має таланти: Влад Мушка

Талант – це унікальний дар, це уміння робити щось з особливою майстерністю, філігранно, краще від інших. Ні для кого не таємниця, що в нашій школі дуже багато обдарованих дітей. 

Сьогодні ми познайомимо вас з талановитим і неймовірно завзятим учнем на ім'я Влад Мушка, що навчається в 6-Б класі. #Школа_має_таланти

З раннього дитинства хлопець любить щось створювати своїми руками. Спочатку це були конструктори різного виду, інколи складав лего за схемами, а згодом припало до душі щось створювати виключно своє за допомогою ліплення з пластиліну або малювання. Батьки відразу розгледіли непересічний талант Влада, тому було вирішено відправити хлопця в художню школу, де він навчався близько 2 років. В гончарстві учень теж зміг себе спробувати, довгий час відвідувавши відповідний гурток.

Також Влад захоплюється плаванням, але пластилін лишається улюбленим хобі. Особливо його цікавить ліпка героїв із мультфільмів/ігор, створення власного фантастичного світу. Погляньте на фото робіт Влада, де безліч героїв, різноманітних предметів, повноцінних сюжетів. Ми в захваті! Певні, в нашій школі підростає майбутній видатний скульптор!

В планах Влада й надалі розвивати свій талант. Він з батьками уже встигли пригледіти чудовий гурток для подальшого навчання і вдосконалення в ліпленні з пластиліну.

Пишаємося!

 

                     Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 70 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0