4:33 PM
Школа має таланти: Каріна Осман

Друзі, в сьогоднішній рубриці #Школа_має_таланти ми хочемо розповісти вам про дуже розумну, активну та талановиту ученицю нашої школи - Каріну Осман (10 клас). В грудні ми розповідали про її діяльність в АУМ "СВІТ", а сьогодні розповімо про захоплення, а їх у дівчинки чимало!

Каріна чудово грає на гітарі і обожнює цю справу! Розповідає: "Я завжди мріяла грати як бас-гітаристи, котрими захоплювалась. Ця заповітна мрія збулася, коли мені подарували власну гітару і я близько року поступово навчалася гри, виконуючи пісні, які дуже подобалися. Надіюсь, що настане момент, коли я теж зможу грати навіть найскладніші рифи, як мої кумири.".

Учениця також активно займається виготовленням виробів з фетру і це в неї чудово виходить! Серед переліку речей, котрі дівчинка вміє виготовляти є навіть оздоба чохлів! Інтерес до цієї справи Каріна відкрила зовсім випадково: одного літнього дня, коли роботи вдома було вкрай мало, дівчинка шукала чим особливим і цікавим могла б зайнятися і до рук їй потрапив фетр, так і почалася її любов до цього рукоділля. Каріна ділиться, що вироби з цього матеріалу можуть стати чудовоими подарунками для друзів та рідних, адже виготовлені власними руками і від щирого серця!".

Також в списку хобі дівчинки є ролики! А в спокійний сонячний день це найкраще заняття, чи не так?
Тішимося, що Каріна навчається саме в нашій школі! Бажаємо успіхів!

 

                   Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 71 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0