4:59 PM
Інтерактивне заняття на тему дружби та протидії булінгу

Друзі, цього тижня ми активно долучалися до Хеппі Челенджу від 

Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів

 та активно виконували завдання, одним з яких було придумати та провести інтерактивне заняття на тему дружби та протидії булінгу.

Отож, у різних класах було проведено різні цікавезні інтерактивні заняття, однак сьогодні ми хочемо детальніше розповісти про тренінг протидії булінгу та підтримки дружнього середовища для учнів 7-Б класу. Під час тренінгу учні ознайомилися з поняттям та видами булінгу, куди і до кого звертатися тощо. Також школярі розглядали різні ситуації, де був присутній булінг: коментували поведінку героїв, описували їх почуття, пропонували вихід із ситуацій, що склалися, давали рекомендації всім героям. Виділяли головні правила протидії цькуванню, на прикладі пластилінового м'ячика побачили, як різноманітні обставини можуть впливати на людину та формувати її. Також малювали свій настрій та емоції, рефлексували та релаксували в кінці заняття.

Під час тренінгу ми прагнули створити атмосферу довіри, за допомогою введення відповідних правил роботи. Також не менш важливим було формування єдності, об'єднання. Цієї мети ми досягли ввівши в структуру нашого тренінгу вправи на згуртування, що допомогло стати заняттю більш успішним.

Було корисно і дуже цікаво!

#HealthySchools#Тиждень1#Тиждень1_Школа_дружби

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0