Ну що ж, перший етап конкурсу "Містер школи" розпочато!
Знайомтесь з нашими чудовоими конкурсантами.

№1. Домінік Лукаш (2-Б клас).
Я Лукаш Домінік Дмитрович, проживаю у селі Липини і навчаюсь у школі у 2-Б класі і є старостою свого класу. Мені подобається займатись карате, дуже люблю тварин, та природу. Я відкритий та легкий у спілкуванні, поважаю старших і ніколи не ображаю дівчаток та менших діток. Мені цікаво відкривати для себе навколишній світ та приймати участь у різних заходах.
№2. Микита Охотін (6-А клас).
Чому саме я маю стати містером школи?
Мені дуже подобається легка атлетика та паркур, я змалечку займаюся цими видами спорту. До сьогодні, у мене вже є невеликі досягнення: 17 медалей та велику кількість грамот. Насамперед хочу подякувати своїм батькам, рідним та тренеру Олесю Олексландровичу.
У кожного є своя улюблена справа , у когось це: футбол, волейбол, малювання, різбярство, ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-09

Друзі, чи знали ви про корисність тренінгів? Цей особливий різновид активних групових форм навчання дуже важливий для розвитку необхідних знань, умінь і навичок особистості. До речі, ця форма навчання є дуже популярною у світі. 
А сьогодні для учнів 8-А класу був проведений цікавезний тренінг із формування комунікативних умінь і навичок. Було пізнавально та захоплююче!

          ... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-09

Друзі, в нашій школі відбувся Дитячий кінофестиваль. Школярі самостійно знімали цікавезні короткометражні фільми! Ми були вражені результатами та певні, що багато наших учнів змогли б позмагатися навіть з голлівудськими кінорежисерами!
Переможцями стала команда на чолі з Аріаною Бернацькою (8-А клас). Учасники команди: Діана Мельник (8-А клас), Олександра Сирота (8-А клас), Софія Швець (8-А клас) та Емма Курдельчук (7-А клас).

Переглядів: 80 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-09

В нашій школі навчатися весело і дуже цікаво! Сьогодні відбувся нестандартний флешмоб - школярі ходили по навчальному закладу в піжамках, халатиках та з м'якесенькими одіялками. Було затишно та атмосферно!

              ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-09

Ні для кого не секрет, що наша школа багата обдарованими дітьми. Їхні таланти різноманітні та вражаючі! 

Сьогодні ми хочемо ближче познайомити вас з Христиною Васильчук. Ось що вона нам розповіла про себе та свій талант: «Основним моїм заняттям є малюванням і часто я зображую різноманітних стилізованих персонажів. Шлях до цього почався з бажання писати/ну а потім уже малювати/ власні історії з оригінальними персонажами, на що мене підштовхнули різноманітні мультфільми Нікелодіан і Картун Нетворк, що я дивилася і дивлюся. Творчий шлях, може, довгий та тернистий, але, на мою думку, це гідні перепони на дорозі до реалізації своєї мрії.».

                  ... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-09