Ловіть кадри з конкурсу "Прикрасимо клас в осінньому стилі".

Класи були настільки красиво та креативно оздоблені, що ми дуже довгий час не могли визначитися з призовими місцями.

 

             ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: filnatand | Дата: 2020-10-05

Друзі, сьогодні ми побачили неймовірно красиву картину Златослави Мачек, учениці 6-А класу, і надихнулися на впровадження в нашій школі постійної рубрики "Школа має таланти", аби усі могли дізнатися, які талановиті наші учні!

Друже, якщо ти хочеш розповісти усій школі про свій талант, швидше пиши нам або звертайся до класного керівника чи педагога-організатора. Чекаємо саме на тебе!

             ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: filnatand | Дата: 2020-10-05

Друзі, мабуть, у кожного з нас є улюблена книга, яка позитивно вплинула на наше життя і додала в нього трішечки гармонії, впорядкованості та натхнення. В багатьох учнів та вчителів нашої школи є такі особливі книги і вони вирішили поділитися з нами, за що ж їм так приглянувся той чи інший твір, взявши участь у конкурсі есе «Моя улюблена книга». Вітаємо переможців! І хочемо поділитися з вами есе Майї Євгеніївни Романюк, яка є вчителем історії в нашій школі. Ми певні, що прочитавши це есе, ви не лишитесь байдужі, а обов'язково побіжите до бібліотек чи книгарень за цією чудесною книгою!

ШАРЛОТТА БРОНТЕ І «ДЖЕН ЕЙР»

Вже майже чотири десятиліття моїм улюбленим твором залишається роман «Джен Ейр» англійської письменниці Шарлотти Бронте.

Ми, молодь 80-х років минулого століття, мали обмежений доступ до вершин світового письменства. Я вчилася у випускному класі, коли однокласниця запропонувала ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: filnatand | Дата: 2020-10-05

Щотижня в нашій школі відбуваються різноманітні рейди-перевірки. Цього понеділка Центр «Навчальний» АУМ «СВІТ» вирішив перевірити запізнення учнів 5-11 класів на перший урок. Результати нас потішили, адже більшість школярів були дуже пунктуальними!

Переглядів: 82 | Додав: filnatand | Дата: 2020-10-05