Друзі, рубрику #Школа_має_таланти випускаємо один раз в тиждень, та сьогодні ми вирішили зробити виключення, не втрималися! Поспішаємо познайомити вас з шкільним спортсменом Олегом Козаком, котрий довгий час займається воркаутом. 
Що ж це таке? Street workout (Вуличне тренування) — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі. Ось, що Олег розповідає про себе та своє хобі: "Мене звати Козак Олег, мені 13 років. Я займаюсь спортом який називається воркаут. Займаюсь цим вже майже рік, вивчив більше 60 елементів на турніку! Окрім воркауту інколи полюбляю зіграти шашки. В 5 класі я став чемпіоном школи з шашок. Воркаутом я почав займатися, коли був в літньому таборі, саме тоді кілька дорослих хлопців навчили мене один елемент під назвою &q ... Читати далі »

Переглядів: 89 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-16

Дуже приємно отримувати подарунки, особливо, коли їх роблять учні! Наша ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини отримала неймовірно приємний та неочікуваний подарунок від Максима Степанюка (8-А клас) - мультфільм про нашу школу

Переглядів: 84 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-16

У першому етапі дівчатка розповіли про себе, свої уподобання та захоплення. А сьогодні чарівні красуні підготували відео-презентації талантів.

№1. Вероніка Волкова (2-А клас).
(Танці)

№2. Кіра Красун (2-Б клас).
(Моделінг)

№3. Анастасія Музичук (2-Б клас).
(Ментальна арифметика)

№4. Магдалина Олійник (2-Б клас).
(Східні танці)

№5. Поліна Стельмащук (3-Б клас).
(Малювання, декламування віршів, воркаут)

Переглядів: 80 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-16