Друзі, до Дня захисників України в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Липини було проведено акцію по збору необхідних речей та продуктів для воїнів АТО. Наші активні учні відразу включилися у процес збору і результати перевершили усі сподівання! Коробок та пакетів було неймовірно багато! Сьогодні ми усе це відправили захисникам України.
Ми дуже пишаємося учнями та вчителями, котрі долучилися до даної акції. Тішимося, що основна маса дітей школи, хоч ще й досить маленькі, але вже такі свідомі громадяни нашої держави!

                  ... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-13

Сьогодні у нас був плідний день. Учні дивилися фільми про воїнів АТО, мультфільми про козаків, класні керівники розповідали цікаву інформацію про чотири важливі свята, котрі ми будемо відзначати 14 жовтня.

Також школярі малювали листівки захисникам України та писали зворушливі листи на фронт, адже саме написання листа чи привітання з Днем захисника України – це нагода передати військовій спільноті вістку, що ми цінуємо все те що вони роблять, щоб зберегти безпеку в нашій державі.

               ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-13

Учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини повні любові до своєї Батьківщини, відповідальності за неї та шани до наших захисників, котрі ризикують власним життям, аби ми та наші родини могли жити під мирним небом.

До дня захисників України школярі записали відео-привітання, в котрому вони висловлюють свою вдячність та повагу воїнам АТО, а також декламують вірш поета Ніколассона "Другу на схід".

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-13

Учні нашого навчального закладу, щоб хоч трохи підбадьорити наших мужніх воїнів, написали їм листи-обереги, в котрі вклали часточку своєї душі. Читаючи деякі з них, від щирості захоплювало дух і на очах з'являлися сльози... Тому хотілося б і з вами, дорогі друзі, поділитися змістом одного із них:
"Вітаю Вас з Днем захисників! Мені дуже шкода, що наша країна опинилася в цій ситуації. Я дуже хочу, щоб Ви скоріше виграли цю битву, бо мені дуже важко дивитися на те як Ви отримуєте поранення. Я повторюю: виграйте цей бій! Ви - молодці, що захищаєте Україну, Ви молодці, що аж дух захоплює. Ви такі класні, я вірю в Вас. Ви виграєте. Виграєте!!!!!!!!!
А, і мене звати Павло, і мій брат теж був на війні. Я вчусь в Липинській школі. І в мене багато друзів, вони найкращі як і Ви."

Чи не правда, коли читаєш ці рядки тут, на мирній землі, на очі навертаються сльози. Тож можна лише уявити, що вини значать для бійця, який їх читає в окопі, б ... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-13

14 жовтня українці відзначають чотири великі свята:
- День святої Покрови Пречистої Богородиці;
- 78-а річниця створення Української повстанської армії (УПА) - 1942 р.;
- День Українського козацтва;
- День захисників України (від 14 жовтня 2014).

14 жовтня у нас державний вихідний, тому ми вирішили напередодні свята зробити ці два дні особливими!

Сьогодні школярі до нашого навчального закладу прийшли в українському національному одязі, а також підготували в своїх класах чудові виставки вишитих рушників, посуду, українських народних іграшок.

                 ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-10-13