11:01 PM
Конкурс "Містер школи" (І етап)

Ну що ж, перший етап конкурсу "Містер школи" розпочато!
Знайомтесь з нашими чудовоими конкурсантами.

№1. Домінік Лукаш (2-Б клас).
Я Лукаш Домінік Дмитрович, проживаю у селі Липини і навчаюсь у школі у 2-Б класі і є старостою свого класу. Мені подобається займатись карате, дуже люблю тварин, та природу. Я відкритий та легкий у спілкуванні, поважаю старших і ніколи не ображаю дівчаток та менших діток. Мені цікаво відкривати для себе навколишній світ та приймати участь у різних заходах.
№2. Микита Охотін (6-А клас).
Чому саме я маю стати містером школи?
Мені дуже подобається легка атлетика та паркур, я змалечку займаюся цими видами спорту. До сьогодні, у мене вже є невеликі досягнення: 17 медалей та велику кількість грамот. Насамперед хочу подякувати своїм батькам, рідним та тренеру Олесю Олексландровичу.
У кожного є своя улюблена справа , у когось це: футбол, волейбол, малювання, різбярство, хтось любить готувати, хтось бігати, хтось ходить на карате, хтось на дзюдо. Дехто може говорити: мені нічого не подобається, у мене немає хоббі! Але це не так! Можливо, вам треба спробувати щось нове, є велика ймовірність того, що вам сподобається. Не знайшли? А може ваше хоббі: фантазувати , чи ви володієте скоромовництвом? А може ви уважно слухаєте друзів і даєте влучні, гарні поради? Для мене атлетика і паркур це не просто підтримання спортивної форми, прохання батьків ,заняття для саморозвитку. Це справа мого життя, влучніше буде сказати дитинства. Це спорт від якого я кайфую. Ловлю адреналін. І в першу чергу – моя улюблена справа!
Взагалі, я сміливо можу сказати, що знаю значущу частину цікавої інформації про цей вид спорту. Окрім того я відвідую заняття з плавання, факультатив з англійської мови, кожного дня роблю розтяжку, випробовую нові трюки і ті , що я вже знаю, активно займаюся спортом.
№3. Адам Розтока (6-А клас).
Чому саме я маю бути містером школи? Тому, що в мене є багато захоплень наприклад: я збираю кубик Рубика мій рекорд по збірці 3х3х3 (40секунд, а 2х2х2 - 7 секунд). А ще я люблю грати футбол, волейбол, баскетбол тощо. Мій особистий рекорд по набиванню м`яча - 58 разів. Мені подобається знімати та монтувати відео, я це роблю у програмі Sony Vegas Pro 13. Коли я вмикаю комп`ютер, я інколи заходжу у програму Photoshop CC2018 і починаю обробляти фото, бо мені це подобається. І ще мені подобається вчитися, мої улюблені предмети: географія, історія, фізкультура, англійська мова, німецька мова. Я вже збільшую свій список захоплень, постійно пробую щось нове.
№4. Тарас Янчук (6-А клас).
Всім привіт! Я дуже хочу містером школи!
Мої таланти: складаю кубик Рубика, печу торти, вміло займаюся спортом, вмію давати гарні поради.
Розкажу вам про кубик Рубика. Складаю кубик з будь-якого положення за 2-5 хвилин. Також у мене багато хороших оцінок з математики, англійської мови, історії. Люблю грати у футбол, настільні ігри, проводити час з друзями.

 

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0