Ставлення до братів наших менших завжди визначає рівень свідомості суспільства. Гуманне ставлення до тварин необхідно формувати з самого малечку, показуючи дитині гідний приклад.

11 листопада ми відвідали тваринок, які перебувають у КП "Ласка" з гостинцями. Ми назбирали кормів іграшок, смаколиків для кішечок та собачок. 

Комунальне підприємство “Ласка” займається відловом безпритульних тварин, їх вакцинацією, стерелізацією та прилаштуванням, цим самим зменшуючи кількість безпритульних собак на вулицях м. Луцька та сприяє безпечному співіснуванню безпритульних тварин та мешканців міста, зниженню ризику захворювань зоонозів та сказу.

Тварини, які перебувають в КП Ласка, щоденно потребують теплого

дому і дбайливого ставлення. Також ви можете навідуватися до прмтулку щосуботи з 12:00 до 15:00(день волонтерства), можливо, серед них є собака чи котик твоєї мрії.

Ми щиро вдячні усім, хто долучився до збору подарунків!

... Читати далі »
Переглядів: 66 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-11-11

Друзі, хочемо показати вам дещо цікаве! Ми займалися натхненною та водночас творчою справою — виготовляли поробки в техніці орігамі. Насправді, це захоплююча справа з багатою історією та купою цікавинок

Тут ми дали можливість польоту дитячій фантазії наповну! Подивіться, який світ флори і фауни у нас вийшов!

Кожного року 11 листопада відбувається святкування Дня орігамі. Цей день не є офіційним та відомим святом, але безперечно заслуговує на увагу.

Орігамі – це різновид декоративно-прикладного мистецтва; японське мистецтво складання фігурок із паперу без допомоги ножиць та клею. Різновиди та техніки орігамі: просте орігамі, модульне орігамі, складання за паттерном, мокре складання.

Цікаві факти:

стародавні часи фігурки з паперу складали з нагоди урочистих заходів, якими вважалися весілля та релігійні свята. Секрет виготовлення передавався по материнській лінії в усній формі. Перша книга Акісато Ріто «Сембазуку оріката» ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-11-11