В ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини за підтримки заступника голови Луцької районної ради Сівака С.В. були проведені практичні заняття з "Тактичної медицини" - домедичної допомоги для учнів 10 та 11 класів. Відбулося відпрацювання реанімаційних заходів.
Своєчасне надання допомоги зберігає життя потерпілим, тож не дивно, що такі навики і знання є обов’язковими для оволодіння кожним.
Було дуже цікаво і корисно!

Переглядів: 68 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-26

В рамках Шкільного тижня активізму «Спільно Сильно» від @mriemotadiemo ми розглянули усі важливі проблеми нашої громади та виділили одну основну, з якою запланували безпосередньо працювати, підготували спеціальну карту, намалювала жителя нашої громади та описали те, як він почувається стосовно проблеми, тому 4-го дня почали "боротьбу" з основним викликом - засмічення території села.
До нашої акції з прибирання ми залучили активних учнів школи та почали реалізацію даної активності з пришкільної території.
#СпільноСильно

Переглядів: 70 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-26

Друзі, в п'ятницю з нагоди Дня Землі в нашій школі для учнів 5-9 класів було проведено амбасадорами "Найбільшого уроку у світі" цікавезні онлайн-заняття, де вони розповіли школярам про Цілі сталого розвитку ООН, детально розкрили 13 Ціль - пом'якшення наслідків кліматичних змін та розповіли як навіть маленькі побутові дії можуть покращити довкілля.

"Найбільший урок у світі" - це всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (@unicef_ukraine) , що має на меті провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей у всьому світі із Глобальними Цілями сталого розвитку.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) реалізовує цю ініціативу з в Україні з 2015 року, у партнерстві з іншими громадськими та молодіжними організаціями.

У 2021 році до реалізації проєкту долучився @aiesecinukraine. Проект сприяє підвищенню о ... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-26

Незабаром Великдень - величне весняне свято, яке облагороджує кожну людину, налаштовує тільки на позитивний настрій та гарні справи. А як же Пасха без Великоднього зайця? За легендою, Великодній заєць - уявне зайченя, яке напередодні Христового Воскресіння розмальовує яйця, а потім ховає їх у садку, щоб у Великодню неділю діти відшукали ці писанки. Отож, в нашій школі ми провели день Пасхального зайця, коли кожен охочий міг переодягнутися в цього чарівного зайченяту! Серед дітлахів ми вибрали переможця - власника найкреативнішого образу)

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-26