Друзі, нам вдалося запросити Освітній Центр Верховної Ради України в нашу школу на онлайн-урок до учнів старших класів! 
Було неймовірно цікаво: ми більше дізналися про діяльність Верховної Ради України, розібралися в особливостях організації і функціонування органів державної влади та навіть пограли цікавезну гру "Kahoot"!
Дякуємо @educationcenterofVRU!

 

                     Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02

Друзі, нам вдалося вибороти приз сільської школи в Хеппі Челенджі від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів!!! Ми ввійшли в п'ятірку кращих!

Дякуємо за вашу активність! Наші учні та педагоги - найактивніші, найстаранніші, повні сил, наснаги та ентузіазму!

                                                Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02

З нагоди 150-річчя з дня народження прекрасної поетеси Лесі Українки Валентиною Антонівною Алексюк, що є керівницею гуртка театрального мистецтва "Калина" ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини, був проведений захід "На шлях я вийшла ранньою весною...". Прозвучали поезії "Як дитиною, бувало", "Віче", "До мого фортепіано", "Красо України, Подолля!", "Уста говорять", демонструвалися уривки з творів "Давня казка" та "Лісова пісня". Всі учасники були нагороджені грамотами.

 

                            Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02

В нашій школі відбувся неймовірно цікавий урок, котрий провела вчитель української мови та літератури Валентина Антонівна Алексюк з учнями 11 класу на тему "Сердечні пристрасті Кобзаря". На занятті випускники поглиблювали свої знання про життєвий і творчий шлях Т.Г.Шевченка, розвивали вміння виразного читання його поезії, глибоко перейнялися особистою долею поета. Всі учні були неймовірно активні.

 

                        Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02

Поліглоти вважають, що для того, аби опанувати іноземну мову, потрібні наполегливість, регулярність та бажання. Це все є у наших гуртківців англійської мови, а ще більше мотивації та натхнення надає їм чудовий вчитель Валентина Олексіївна Горбай. В рамках роботи гуртка дітлахи відвідали Інформаційний Центр «Window on America («Вікно в Америку»), що знаходиться у Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки.

Основна частина зустрічі була присвячена онлайновим програмам, які допомагають людям практикувати свою англійську з носіями мови. Окрім цього, наші учні мали змогу поспілкуватися з носієм англійської мови ... Читати далі »

Переглядів: 88 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02

Друзі, засумували за рубрикою #Школа_має_таланти? Ми - дуже!

В ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини навчається творча та спортивна дівчинка на ім'я Марта Клебан (5-А клас). Учениця займається танцями, грою на скрипці та фортепіано, а й навіть самостійно виготовляє декоративні свічки!

Навчатися гри на скрипці Марта почала ще у 2 класі і протягом цих років встигла отримати багато перемог. Неодноразово виступала в місті Луцьку та Рівному.

Грою на фортепіано Марта займається вже більше 2-х років і каже, що це їй неабияк подобається!

Дівчинка ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02

Сьогодні ми відзначаємо День дитячої книги, а, як відомо, учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини завзяті читачі! Отож, дітлахи мали змогу на перерві пограти гру "Факт чи фейк про книги", яка була справді захопливою. Окрім цього, школярі заповнили спеціальні бланки, де вписували свої улюблені книги та улюблених літературних героїв, малювали їх, а й навіть складали сенкани!

 

                                  Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02

По порядку
Шикуйся в ряд!
На зарядку
Всі підряд!

Ранкова гімнастика, або так звана "зарядка”, є дієвим засобом фізичного виховання школярів. Наукові дослідження багатьох авторів свідчать про те, що систематичне виконання спеціального комплексу фізичних вправ після сну позитивно впливає на стан здоров’я і фізичний розвиток дітей, саме тому зарядка та різноманітні танцювальні перерви є невід'ємним атрибутом дозвіллєвої сфери нашої альма-матер.

Переглядів: 96 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-02