10:57 AM
Школа має таланти: Златослава Мачек

В ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини навчаються справжні таланти, серед яких є майбутні художники, поети, музиканти, актори, співаки, спортсмени, гумористи та хореографи! Саме тому щочетверга виходить рубрика #Школа_має_таланти.

Сьогодні ми ближче познайомимо вас із Златославою Мачек та її талантами!

Ось, що школярка нам розповіла: "У мене є дуже багато захоплень, а саме: танці, співи, малювання, читання, кулінарія. Я б залюбки розповіла про кожне з них, проте зупинюся на малюванні. Роблю ескізи, малюю на полотнах, планшеті та й на звичайному папері. Бувають миті насолоди, коли приготуєш подарунок рідній чи близькій людині! Бувають години й дні копіткої праці під час підготовки робіт до різних конкурсів (а їх було, ох, як багато!). Бувають хвилини, коли отримуєш нагороди й задоволення.

Приблизноу цейже час, восени, маленька дівчинкаЗлата, якій лишечерез місяцьмало виповнитися5 років, яка щене мала уявлення, що таке живопис, що таке школа взагалі, прийшла на перше заняття. Як зараз пам'ятаю, зайшлав кабінет, з круглими очима, а коли «втягнулася у процес», уже й додому не хотілося. От і до сьогодні маленька Злата, яка ще досів серці шестикласниці, не може відірватися від малюванняй ліплення.

Насамперед хочу висловити подяку своїм батькам, рідним за те, що відвезли мене у таке чарівне місце, як художня студія «БАРВА» близько 7 років тому. Дуже вдячна вихователям, учителям, які й сьогодні зі мною займаються, допомагають розвиватися, а особливо Миселюк Ілоні (керівнику й засновнику студії) та Касянчук Альоні (це ж які сталеві нерви треба мати, щоб учити мене? Я ж сама знаю, що вперта, як слон).".

Ми дуже тішимося, що в нас такі чудові учні! Чекайте нових постів, талантів в нашій школі ще дууужеее багато!

#Школа_має_талант

            

                    

Переглядів: 106 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0