2:25 PM
Талановиті вчителі: Катерина Леонідівна Копилець
Талант - це крапля здібностей і море праці. (Г.М. Тютюнник)

Кажуть, що талант родом із дитинства: кожна людина народжується із зернятком таланту у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

Вкотре переконуємося, що вчителі та учні нашої школи зуміли знайти те місце, на котрому плідно проросло їх зерно і дало неабиякий врожай.

Сьогодні ми розповімо вам про Катерину Леонідівну Копилець, асистента вчителя в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липиникотра не лише чудовий педагог, а й талановитий фотограф, від фоторобіт якої захоплює подих.

Ось, які цікаві речі Катерина Леонідівна розповідає про своє захоплення: "Відколи в мене з‘явився телефон з камерою — я почала робити фото всього, що мене оточує...
За період навчання в університеті я досліджувала світ фотографії з різних ракурсів — нові види зйомки і багато практики. З появою професійної фотокамери, мої навички значно покращились, але разом з тим я розумію, що є ще над чим працювати.
З часом я почала усвідомлювати, що фотографія для мене стала не просто заняттям, а процесом, від якого я отримую величезне задоволення, процесом, у якому я можу повністю перевтілитись в творчість. Крім того, фотографія мені допомогла помічати дрібниці.
Мабуть, одним із найбільших мотиваційних аспектів у моїй справі є щасливі обличчя, людей, яким подобається результат. Коли ти бачиш, що інші високо оцінюють твою творчість, коли ти бачиш щире захоплення в людських очах — це велике щастя."

#Талановиті_вчителі

 

             Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 92 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0