Друже, чи знав ти про захоплюючу гру під назвою "Криївка", котра покликана спонукати молодих українців цікавитись своєю історією? 

Сьогодні команда Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк познайомила нас з цією незвичайною і дуже захоплюючою грою, провівши її серед одинадцятикласників ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини, за що ми щиро вдячні!
Якщо ви ще сумніваєтесь чи сподобалася ця гра учням, погляньте на їхні щирі усмішки і ви все відразу зрозумієте!

Тож кілька слів про гру. "Криївка" - це українізований варіант всім відомої гри "Мафія". В українській версії прослідковуєт ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-12

Друзі, відгадайте хто до нас сьогодні завітав? Так, неймовірно крута команда Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк і провели цікавезну лекцію "10 невідомих фактів з української історії" для 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини.

А чи знали ви про зв'язок гострих страв з революціями? А про переповненість української землі скарбами? Чи знали, куди ж зникла бібліотека Ярослава Мудрого і чи існувала вона взагалі? Це та багато-багато іншого ми мали змогу сьогодні дізнатися від лекторів Центру НПВ!

Було справді цікаво та пізнавально! Тішимося цій теплій зустрічі.

        &n ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-12

Засідання шкільного парламенту відбувається кожного четверга, цей четвер теж не виключення. Ми обговорювали плани на наступний тиждень, заходи, котрі вже провели, проговорили різноманітні проблеми школи, як завжди, подали нових свіженьких ідей, які плануємо втілити в найближчій перспективі!
Ми працюємо, аби вам, дорогі друзі, було цікаво навчатися в нашій школі!

               ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-12

В нашій школі талановитий кожен учень! Ловіть постійну рубрику #Школа_має_таланти і переконуйтесь в цьому разом з нами.

Сьогодні ви дізнаєтесь про Марту Мураш, котра навчається в 4-А класі. Її захопленнями є музика, малювання та гончарство.

Марта розповідає: "Я граю на флейті з 7 років. Цей інструмент вперше побачила на картині і закохалася у нього. Він не схожий на інші і дуже гарно звучить!
А займатися малюванням мене надихнула моя мама, яка дуже гарно малює. І ось я уже два 2 роки займаюся в художній групі.
Коли у мене ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-12