11:11 PM
Ремонт спортзалу закінчено!

Майже чотириста учнів Липинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. отримали омріяний подарунок: капітально відремонтований, просторий спортивний зал. Відтепер юні спортсмени мають де займатися як на уроках фізкультури, так і спортивних секціях.
Збулась ще одна наша мрія, і відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням. Адже спортзал буде використовуватися і в позаурочний час, так як в закладі діють різні спортивні секції: з футболу, баскетболу, тенісу, туризму.
Тож від батьків, від педколективу, від учнів висловлюємо щиру подяку голові Липинської сільської ради Богдану Петровичу Гусаку, депутатському корпусу за виділені кошти, а також будівельній організації в особі Щебета Василя Анатолійович за виконану роботу. Це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров'я, як духовне, моральне, так і фізичне. Поява таких нових об'єктів - це свято для усієї громади!
У спортзалі своя атмосфера. Дітям одразу ж хочеться займатися, коли вони сюди забігають, в очах бажання спалахує. Тому це - дуже хороший для усіх нас подарунок. Тож вчителі фізичного виховання прикладати муть усіх зусиль, аби підготувати учнів до майбутніх серйозних випробувань. 

  

 

Переглядів: 153 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 5.0/2