У Липинах урочисто відкрили головну ялинку громади
     Сьогодні, 19 грудня  у Липинській ОТГ відбулося урочисте відкриття головної новорічної  ялинки .
    Уже традиційно святкове засвічення ялинки, відбулося на центральній площі села Липини.
    Розпочали дійство, на яке всі чекали цілий рік, із привітань та віншувань. До святкової програми долучилися як діти, так і дорослі. 
    З привітаннями та побажаннями на прийдешній рік до мешканців громади звернувся сільський голова Богдан Петрович Гусак, який  зауважив, що цього дня усі ми чекаємо дива і шукаємо щось хороше не лише під подушкою, але й у житті. Побажав, щоб сьогоднішнє свято було гарним початком новорічних святкувань.
     Зрештою, після того, як усі порозважалися, поспівали пісень та поводили хороводи,  святий Миколай – головний господар   пообіцяв і надалі берегти усіх  від усього злого та пі ... Читати далі »

Переглядів: 972 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2019-12-19

Приємним сюрпризом, вкотре, для усіх учнів ЗОШ І-ІІІ ст.с.Липини та початкової школи с.Вишнів Липинської ОТГ стали солодкі подарунки, в День святого Миколая, про які подбав наш сільський голова Гусак Богдан Петрович. Висловлюємо щиру подяку від імені учнів та батьків за ваше милосердя, безкорисливість, чуйне ставлення до дітей. Радість свята відчули усі дітлахи, адже солодкі дарунки отримав кожен. Але найбільша радість була, - у кожного в душі, за шанобливе ставлення та небайдужість. Богдане Петровичу! Ви – добродій і благодійник! Вам, щирій людині, ми бажаємо міцного здоров'я, довголіття, світлих і радісних днів, зігрітих людською любов'ю та Божою благодаттю. Шани і поваги Вам від людей! Усіляких гараздів і щастя Вашій сім'ї, усій Вашій родині! Нехай Новий рік принесе Вам багато нови ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2019-12-19