До теми дитячого телебачення немає байдужих, тому що всі ми родом з дитинства. Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення – одне з найбільш світлих і добрих свят. Воно закликає не забувати про наших найулюбленіших маленьких телеглядачів і нагадує дорослим про те, що і вони колись були дітьми.

От і ми з учнями 5-А класу поговорили про телебачення, маленьких телеведучих, а також ознайомилися із матеріалами про перші телевізори. Дуже велику зацікавленість викликав у дітей той факт, якими маленькими раніше були телевізори, порівняно з тим, якими великими та кольоровими вони є сьогодні.

І хоча телебачення є не таким популярним серед сучасних дітлахів, проте потрапити в " отой цікавий ящик" мрія багатьох! А от процес створення мультиків був родзинкою години спілкування.

Ми тепер знаємо що відбувається за кулісами телеефіру, як створюються мультфільми і навіть можемо намалювати міні-мультик самостійно!

... Читати далі »

Переглядів: 65 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-13

Добрий вечір, люди добрі!

Щиро просимо до нас в гості,

Раді Вас усіх вітати,

Щастя і добра бажати!

Гей, на наших вечорницях

Хто сумний – розвеселиться!

Співи й танці, небилиці –

Гарні будуть вечорниці!

 

Щороку 13 грудня відзначаємо свято Андрія – свято Святого апостола Андрія Первозванного на його честь і прославу!

Напередодні свята влаштовують вечорниці, де у веселій компанії дівчат та хлопців танцюють, співають, а також ворожать на долю, в інгровій формі. Окрема гра на андріївських вечорницях – це «Калита». Калита - це круглий корж з маком та медом. Його підвішують на стрічці до стелі.

Андріївські вечорниці – це веселе і колоритне дійство, жарти, дотепи і сміх, який охоплює не тільки молодь, а й усіх! От і ми стали частинкою того дійства, про яке нам розповідали наші бабусі. Учні 2-Б, 4-А та 3-Б класів разом зі своїми класоводами підготували дуже ... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-13