В рамках Фуд челенджу від @Healthy_Schools_ua учні 6-А та 6-Б класів під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва та трудового навчання @varchenko_natasha підготували проекти - колажі з описом страв української національної кухні та страв народної кухні країн світу. Таким чином школярі ознайомилися з обрядовістю в українській та закордонній кухнях, технологією приготування різноманітних страв. Реалізація проектів сприяла розвитку інтересу до традицій українського народу та народів світу, дослідницьких умінь та пропагування здорового способу життя.
Було дуже цікаво та апетитно!

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-05-17

Здоровий спосіб життя багато років залишається трендом у світі! В ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини ми активно популяризуємо здорове харчування в грі. Адже саме гра - це не тільки задоволення і радість, що саме по собі є дуже важливим. У грі дитина закріплює навички, засвоює знання, у грі розкриваються такі можливості, які ще не реалізувалися у повсякденному житті. Це схоже на погляд у майбутнє.
Ось як ми проводили ігрові перерви на тему здорового харчування в рамках Фуд челенджу від @Healthy_Schools_ua.

Переглядів: 67 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-05-17

Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб гостям щедрий стіл запам'ятався надовго. В кожного регіону є свої традиційні страви, Волинь - не виключення. Саме тому в рамках Фуд челенджу від @Healthy_Schools_ua ми організували в нашій школі флешмоб "Народні страви Волині", де в колажах ділилися улюбленими рецептами наших волинських страв, таким чином популяризуючи смачнющу кухню рідного краю!

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-05-17