4:57 PM
В Липинському ліцеї День усіх закоханих!

Зі святом усіх закоханих, або з Днем святого Валентина!

Напевно, для багатьох з нас цей день є дуже душевним, теплим та атмосферним, якою і, по суті, є і сама любов.

До святкування дня св. Валентина можна ставитися по різному. Хтось відзначає це свято, хтось ні. Але те, що в світі є таке почуття, як любов не може заперечити ніхто. Про неї багато писали та говорили у всі часи нашої історії.

Спробуйте в своєму дні побачити Любов всюди: в цвіріньканні пташок; у красі та величі природи; в дітях, що розлучаються з батьками, коли йдуть до садочку; в обіймах в метро; в розмовах перехожих з їх домашніми улюбленцями на вулиці; у палких зустрічах на вокзалах і аеропортах; в емоціях людей, що поруч з тобою.

Дуже важливо пам’ятати, що почати любити можна вже зараз.

Наприклад, подзвонити батькам, рідним, друзям та подякувати Господу та їм, за те, що вони у вас є і що вони поруч… Сказати, яку велику роль вони відіграють у вашому житті… Адже, коли ви з кимось разом, кожен раз може бути останнім. Не витрачайте час на дрібниці та на конфлікти, в яких немає нічого важливого.

Тримайте любов свою в серці та діліться з нею з іншими.

А в нашому ліцеї цей день теж був атмосферним: червоно-біла кольорова палітра, тематичні наклейки, значки, побажання, романтична музика, чудовий настрій та краплинка магії від таємного Амура

Деталі на нашій сторінці на Facebook за покликанням: https://www.facebook.com/kate.kopylets/videos/927872501265120

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 63 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0