4:27 PM
Tато, мама, я – спортивна сім’я

         Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Щира материнська ніжність, небагатослівна батьківська любов, домашній затишок, сімейна злагода – все це є першоосновою успішного та гармонійного розвитку та виховання дітей. Саме тому в нашій школі з особливою любов’ю ставляться до змагань, в яких приймають участь сімейні команди. Найпопулярнішими серед таких стали змагання «тато, мама, я – спортивна сім’я», які цьогоріч відбулися 28 січня 2020 року у 2-А класі.

         Бажання разом активно провести дозвілля та додати до свого життя яскравих барв, незабутніх емоцій висловили шість родин. Це сімейні тріо Бугайчуків, Галясів, Кошмаків, Супрунів, Хижунів, Щирських.

         З перших секунд на шкільній спортивній арені вирували недитячі емоції. Бажання перемогти зашкалювало у кожної з команд, тому захід виявився дуже видовищним, захоплюючим і переможця було складно визначити до останніх хвилин загального марафону. Діти і батьки показали хорошу фізичну підготовку, проявили згуртованість, командний дух. Вболівальники, судді, організатори свята – всі присутні отримали позитивні емоції, хороший настрій, а команди-учасниці солодкі призи і відчуття справжнього родинного єднання.

         Та, все ж таки, в загальному заліку головний приз цьогорічних змагань «тато, мама, я – спортивна сім’я» вибороли родини Хижунів і Супрунів. Друга сходинка почесного пятесталу за родинами Бугайчуків і Галясів. Сімейна команда Кошмаків і Щирських замкнула трійку лідерів. Без перебільшення, кожна з цих родин може бути взірцем для наслідування. Вони дружні, активні, творчі. Ці родини показали приклад того, як сім’я може провести час разом і наскільки це цікаво та корисно для кожного.

         В перервах між конкурсами присутніх розважали чудові номери у виконанні учнів класу. Вони співали, танцювали, розказували вірші про спорт.

         На фініші цьогорічних змагань всі, і дорослі, і маленькі учасники, були усміхнені та задоволені, про що красномовно свідчить заключне спільне фото учасників та організаторів сімейного спортивного свята.

         Сподіваємось, що це спортивно-родинне свято стане доброю традицією школи.

Переглядів: 154 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0