11:02 AM
Школа має таланти: Дарія Кащук

Друзі, певні, що ви встигли засумувати за нашою щотижневою рубрикою #Школа_має_таланти.

Тому ловіть чудовий випуск про здібну та талановиту ученицю нашої школи на ім'я Дарія Кащук (7-Б клас). Дівчинка багато років займається танцями та планує присвятити цьому виду спорту своє життя.

Даша розповідає: "Свій шлях до танців я почала ще у першому класі. Вперше прийшовши на заняття, я зрозуміла, що це стане моїм хобі. Я була в захопленні та з нетерпінням чекала наступного уроку танців! І ось мені вже 12 років , але я не покинула свою улюблену справу та досі її розвиваю."

Даринка встигла спробувати себе в різних стилях танців: народні, сучасні. Протягом 2020 року вона змогла відкрити для себе новий стиль під назвою "Contemporary", що простими словами називають як "контемп". Це танець з групою.

Хоча Даша ще не брала участі у конкурсах, але має кілька чудових фотосесій та відео в процесі танцю. Також дівчинка зараз готується до конкурсу і ми щиро віримо в її перемогу!

Дарина розповідає: "Я мрію стати хореографом. Кожному рекомендую спробувати себе у танцях. Можливо, це не стане для вас професійною діяльністю, але точно принесе багато класних емоцій!".

 

              Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0