8:26 PM
Гра "Таємний друг"

Доки ми старанно вчимося, шкільний парламент встигає не лише отримувати відмінні бали за свої знання, а й готувати для нас цікаве дозвілля!
Ось тільки погляньте, що вони сьогодні організували для 2-11 класів. Так, це гра "Таємний друг", яку полюбляють не лише діти, а й дорослі!


Що ж це за гра з такою інтригуючою назвою?
«Таємний друг» - відмінна гра, яка допоможе легко і весело знайти нових друзів, розкрити свій творчий потенціал і підняти настрій! Її основна мета - згуртування колективу.

Отож, учень, який бажає взяти участь, повинен кинути папірець зі своїм ім'ям та прізвищем в спеціальну скриньку. Коли всі учасники гри це зроблять, папірці перемішують і тоді кожен дістає листочок з ім'ям свого "нового друга". Тобто зробивши це, школяр стає «таємним другом» тій людині, ім'я якої дістав. Через день після проведення гри, кожен учасник гри має таємно підкинути підготований ним подарунок іншому учаснику, а він, в свою чергу, має відгадати, хто ж йому підготував цей презентик. Так в кожного учня з'являється свій таємний друг і кожен отримує подаруночок.

Ціль гри: якнайбільше ощасливити свого друга, але так, щоб він НЕ здогадався ХТО робить йому сюрприз.

Отримані результати від гри:
- посмішка;
- постійний стан радості;
- бажання непомітно зробити комусь приємність;
- очікування, що сьогодні має статися щось особливе.

               

Переглядів: 88 | Додав: filnatand | Рейтинг: 0.0/0