2:27 PM
Відвідали Інформаційний Центр «Window on America («Вікно в Америку»)

Поліглоти вважають, що для того, аби опанувати іноземну мову, потрібні наполегливість, регулярність та бажання. Це все є у наших гуртківців англійської мови, а ще більше мотивації та натхнення надає їм чудовий вчитель Валентина Олексіївна Горбай. В рамках роботи гуртка дітлахи відвідали Інформаційний Центр «Window on America («Вікно в Америку»), що знаходиться у Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки.

Основна частина зустрічі була присвячена онлайновим програмам, які допомагають людям практикувати свою англійську з носіями мови. Окрім цього, наші учні мали змогу поспілкуватися з носієм англійської мови, а саме з колишнім волонтером Корпусу Миру, Семом Абрамсом, що повернувся до Луцька і був присутній на зустрічі. Така бесіда зробила зустріч справді незабутньою!

Наші школярі не лише почули цікавезну лекцію, переглянули англомовний мультфільм та поспілкувалися з американцем, а й стали читачами бібліотеки! А опісля цієї навчальної екскурсії, учні попрямували до Меморіалу вічної слави та віддали шану Василю Мойсею та іншим волинським Героям Небесній Сотні.

Екскурсія була неймовірно цікавою та пізнавальною!

 

                       Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 88 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0