Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров'ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 7 квітня у школі відбувся День Здоров’я.
Дітлахи не лише брали участь в різноманітних спортивних змаганнях та квестах, а й малювали тематичні малюнки на подвір'ї школи. Учні зображували те, що у них асоціюється зі здоров'ям чи здоровим способом життя. Було неймовірно цікаво і по-справжньому здорово!

 

                         Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-08

Футбол –це гра мільйонів.
Футбол, як вид спорту, з кожним роком стає все популярнішим. Друзі, а чи знали ви, що перша згадка про футбол як про «гру в м’яч ногами» зустрічаємо ще в китайських джерелах другого тисячоліття до нашої ери? В ті часи футбол у Китаї називали Цу Чю, що в перекладі означає «штовхати ногою». Завдяки цій захоплюючій грі китайці підтримували хорошу фізичну форму.
Наші школярі не уявляють свого життя без спорту, саме тому в День здоров'я вчителі фізичної культури провели для них змагання з футболу. Було цікаво та активно!

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-08

Так склалося еволюційно, що рух нерозривно пов’язаний із самим життям. Рух для дітей – це не лише здорове тіло, а й здорова психіка. В рамках Всесвітнього дня здоров'я для учнів нашої школи було проведено розминку.

 

                               Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 113 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-08

Друзі, в рамках Всесвітнього Дня здоров'я в нашій школі відбулися змагання з гандболу, де кожна команда боролась за те, щоб достойно зіграти та відповідно зайняти призове місце! Мета цього тематичного дня – привернути увагу громадськості до питань охорони здоров'я та залучити підростаюче покоління до здорового способу життя, з чим ми чудово справилися!

Переглядів: 80 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-08

Щорічно 7 квітня світ відзначає World Health Day або Всесвітній день здоров’я. Це одна з важливих соціальних дат, значення якої переоцінити неможливо, і яку по-справжньому обожнюють учні нашої школи!

В цей день в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини відбувалося багато цікавезних заходів. Одним із них стали "Веселі старити", що мали на меті формування у дітей сталої традиції до фізичною культурою і спортом, підвищення мотивації до фізкультурно-оздоровчих занять, популяризація здорового способу життя, формування змістовного дозвілля та зайнятості дітей.

Вчителям фізичної культури Іванні Володимирівні та Тарасу Леонідовичу вдалося створили справжню атмосферу свята в грі-змаганні! Кожен учасник Веселих стартів отримав заряд бадьорості й зміцнив своє здоров’я. Результати змагань свідчать про те, що всі діти дружать з фізкультурою та спортом. Тому ми бажаємо всім здоров’я та добра! 

 

          &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-08

«Доброго здоров’я!» – так вітаються наші співвітчизники, а коли прощаються кажуть «Бувайте здорові!» , тобто бажають здоров’я і практично ніколи не замислюються скільки сенсу закладено у цих словах. 7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я.
Учасники парламенту ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини не тільки знають, що таке здоров'я, а й допомагають зробити нашу школу здоровішою, організувавши в рамках Дня здоров'я для школярів квест "Здоровим будь", в котрому дітлахи відгадували загадки, давали відповіді на запитання (усе пов'язане зі здоровим способом життя!) бігали в пошуках завдань та скарбів, присідали та стрибали! Було мега цікаво!

 

                   Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-08