В рамках Фуд Челенджу від @healthy_schools_ua ми підготували та роздали нашим учням Фуд-буклети з детальним описом того, чим можна замінити, звичайні для багатьох, продукти, щоб їжа була не тільки смачна, але й корисна для дорослих і маленьких. Адже як зазначають фахівці HealthySchools, дуже часто ми вживаємо одні й ті самі продукти не тільки тому, що так звикли, але й тому, що так “диктує” нам наш мікробіом (бактерії, що живуть у кишківнику).
Отож, здорове харчування – це, насамперед, один з ключових факторів запобігання низці хронічних захворювань, це хороше самопочуття, відновлення організму, енергійність і продуктивність, це зміцнення здоров’я … і цей список можна продовжувати.

Переглядів: 204 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-28

Сьогодні ми вирішили провести рейд-перевірку. А знаєте де? Так, в їдальні, оскільки саме їдальня — це одне з найвідвідуваніших приміщень у школі. Провівши в рамках Фуд Челенджу від @healthy_schools_ua рейд, ми виявили, що там діти не тільки їдять, а й спілкуються, відпочивають, в їдальні панує комфорт та позитивна атмосфера. А ще наші дітлахи купують і їдять тільки здорову їжу, що особливо потішило перевіряючих і усіх нас! Отож, можемо з впевненістю заявити, що їдальня ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини - це справжній простір смачнющої та здорової їжі!

Переглядів: 62 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-28

Друзі, в нашій школі відбувся конкурс "Писанковий дивосвіт", де учні створювали різноманітні оригінальні писанки.
Виготовляти писанки перед Великоднем є давньою традицією наших предків, що в умовах сучасного світу не втрачає своєї самобутності та популярності. Наші учні активно долучилися до участі у конкурсі, натхнені підтримкою вчителів та батьків!
Нелегко було серед розмаїття дитячих робіт визначити переможців. Але все ж таки вибрали найцікавіші і найкреативніші роботи! Гайда переглядати світлини переможців!

Переглядів: 85 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-04-28