Друзі, в рамках Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів нашим шкільним психологом Інною Борисівною було проведено цікавезні заняття з арт-техніками для учнів 6-А та 6-Б класів.

Перший тренінг "Спільний малюнок", спрямований на зменшення негативної емоційної напруги в учнівському колективі, згуртування його та створення позитивної взаємної підтримки.
Завдання: На дошці, учні, по черзі, додаючи окремі деталі створюють спільний малюнок. Далі аналізують його: що в результаті вийшло, що подобається, а що ні, як можна назвати малюнок. Якщо малюнок викликає неоднозначні відгуки - створ ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-14

В нашій школі відбулися Шевченківські читання з нагоди відзначення 207-ї річниці від дня народження видатного українського письменника Т. Г. Шевченка. Ми не лише насолодилися неймовірною красою поезії Тараса Григоровича, а й відчули на собі чудодійний вплив ріфмотерапії (терапія поезією).

Як зазначав Аристотель у своїй "Поетиці", поезія, – під якою він мав на увазі художню літературу в цілому, – важливіша за історію. Якщо історики вивчають, що сталося і коли, художня література дозволяє побачити, що могло би статися, розвиваючи таким чином нашу уяву, а також наше почуття моралі.

#HealthySchools ... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-14