Напередодні свята 8 березня в нашій школі відбувся чудесний майстер-клас з виготовлення букетиків з цукерок. Учні з великим захопленням виготовляли квіточки, адже, певні, що готували це в якості подарунку для когось близького та рідного. Друзі, було настільки цікаво, що майстерка протривала вдвічі довше, ніж планувалося! 
Щиро вдячні нашій талановитій учениці Іванна Марчук за проведення майстерки!

Переглядів: 75 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-06

Організовуючи "Простір щастя" ми запропонували учням нашої школи взяти участь у флешмобі "Речі щастя", суть котрого полягала в тому, аби розповісти про предмети, які дуже особливі для школярів. Хлопці й дівчата приносили іграшки, блокноти, фломастери та інше. От наприклад, одна школярка принесли гребінець та невеличкий нотатник та розповіла, що ці речі дуже особливі для неї, адже гребінець їй подарувала мама і коли вона ним користується, то щоразу згадує про неї і їй на серці стає тепліше. А блокнот учениця вважає річчю щастя, адже там вона записує усі свої секрети та приємні спогади.
Інша дівчинка принесла малюнок песика і сказала, що він для неї надзвичайно особливий, адже її мрія з дитинства - допомагати бездомним тваринам і вона планує в дорослому житті прикласти максимум зусиль для того, аби організувати притулок.
Ми почули багато історій від наших школярів про їхні реччі щастя і завжди вони були пов'язані з особливими та ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-06

В рамках Хеппі Челенджу ми  організували чудову виставку малюнків "Збережемо нашу планету".

Тішимося з активності наших учнів: малюнків було так багато, що ми ледве усе вмістили.

Переглядів: 73 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-06

Друзі, нам уже не терпиться показати вам облаштований нами "Простір щастя" - простір, який надихає учнів висловлювати власні почуття, виражати те, що всередині, показувати себе справжніх. В нашому просторі є зручні диванчики та столик, де можна гарно відпочити разом з друзями під час перерв, порозмовляти чи почитати книгу. Біля столику знаходиться велика красива дошка, що складається з 3-х частин: 1) "Твої мрії", де учні можуть ділитися своїми мріями, 2) "Твій настрій сьогодні", де можна писати про свій гумор на даний момент, 3) "Мотивація", де знаходяться найбільш оригінальні і цікаві постери з чудовими надихаючими фразами. Гайда переглядати відеоролик!

Отож, ще одне завдання Хеппі Челенджу від  ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-06

Одним із завдань Хеппі Челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів було створення учнями мотиваційних постерів з написами та картинками, що їх надихають - та розміщенням їх по школі. І, звичайно ж, ми справилися з цим викликом! Дітлахи з радістю підхопили цю активність і сьогодні наша чудова школа була увінчана чудесними постерами-мотиваторами, від яких ми надихалися!

... Читати далі »

Переглядів: 64 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-03-06