Друзі, сьогодні четвер, а отже за графіком випуск рубрики #Школа_має_талант.

В нашій школі навчається дуже талановита та різносторонньо розвинена учениця - Arianna Bernarska, котра навчається в 8-А класі. Дівчинка має багато захоплень і активно їх розвиває. Аріанна красиво малює та часто готує разом з подругами різноманітні стінгазети для шкільних заходів. Також вона займається флористикою та мейкапом і має неабиякий талант до зйомок та монтажу відеороликів.

Ось що Аріанна розповідає про свої хобі: "Захоплення у різних людей різні. Хтось збирає марки або значки, хтось шиє чи плете. Отже, захоплення — це щось таке, чому людина присвячує свій вільний час. Хтось, навчаючись в школі, так захоплюється якимось предметом, що це стає захопленням і в подальшому житті, а може стати навіть професією. Мені подобається багато цікавих речей: фотографуватися, підбирати образи, флористика, малювання та Make-up. Але я ще не обрала тієї справи, яка б мені сподобалось найбіл ... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-26

«Історія лише тоді стає історією, коли події минулого пропущені крізь розум і серце нащадків, коли людська пам’ять – мов наскрізна рана». (Михайло Сікорський)
Сьогодні учні 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини мали змогу почути лекцію про Голодомор 1932-1933 рр. та переглянути кілька документальних відеороликів з розповідями очевидців від Національного музею Голодомору-геноциду.

 

                 Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 81 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-26

Приємно отримувати подарунки, але вдвічі приємніше їх дарувати!

В нашій школі відбулася гра "Таємний друг" серед учнів 5-7 класів, яка допомагає легко зробити приємність своїм приятелям, однокласникам чи вчителям, та підняти один одному настрій! Отож, суть гри полягала в таємній підготовці подаруночків для когось із своїх шкільних друзів, після чого парламент школи передав їх отримувачам. 

Учні були переповнені позитивними емоціями: і ті, хто готували подарунки, і ті, котрі отримували! А ми були щасливі бачити радісні очі наших шкільних дітлахів!

 

            Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 91 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-26